Нов треньор в ЦСКА


Нов треньор в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1372 0

В ЦСКА има още един нов треньор. Досегашният старши треньор на Пирин Стефан Генов вече е част към спортно-техническия щаб на "червените". Новата му длъжност ще е помощник на настоящия наставник Стамен Белчев.

"Много ми се искаше да изиграем контролна среща, но сега ако променим плановете, не знам. В Испания на 21 срещу Локо Москва, на 25-и с Динамо Киев. Днес и утре очакваме потвърждение за още. Имаме нов човек в щаба и това е Стефан Генов, сподели Стамен Белчев на специална пресконференция днес.

Стефан Генов вече работи за кратко в ЦСКА, когато начело на тима беше Христо Стоичков.

"За мен е огромна чест, че ще бъда треньор на ЦСКА. Едно страхотно предизвикателство. Ще направим максимума за доброто развитие на отбора. Надявам се годината да е успешна. Треньорът на ЦСКА трябва сам да си постави цел – във всеки мач трябва да излизаме за победа. Трябва да имаме постоянство в резултатите и играта“, заяви Белчев.

Той допълни, че към този момент няма освободени играчи, нито пък нови. По думите му стана ясно, че от ръководството се стремят към привличането на чужденци.

Стефан Генов е роден на 23 юни 1954 година в град Пловдив. Има 24 години треньорски стаж в ПФК Локомотив (Пловдив), три сезона в ПФК Несебър (Несебър), два в Черно Море, два в Левски (Карлово) и 5 години е работил в Сирия с отборите на Ал Етихад, Ал Талия, Ал Харие и Ал Джихад. През 2013 води Локомотив София, а от 12 август 2014 г. до 30 юни 2015 г. е помощник-треньор на Лудогорец.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички