ЦСКА зарадва феновете си: Отваря нов фенмагазин до "Армията"


ЦСКА зарадва феновете си: Отваря нов фенмагазин до "Армията"
Снимка: Lap.bg/Emona Tsoncheva

1550 0

От ЦСКА обявиха хубава новина за своите фенове. "Червените" подготвят отварянето на свой клубен фенмагазин в района на стадион "Българска армия". Засега липсва яснота кога той ще бъде факт.

От клуба разясниха, че са завършили необходимите документални процедури за отварянето на фенмагазина. Стъпките за това са направени още преди година, но заради административни пречки и "липса на разбиране в някои от институциите" не са получени нужните разрешения.

"Самата конструкция на съоръжението е изготвена и трябва само да бъде монтирана. В последните месеци има видим напредък в отношенията със съответните държавни ведомства и в момента са входирани отново необходимите искания и документи за разполагане на най-подходящо място на обекта", пишат от ЦСКА.

"Очаква се да бъде намерено разумно решение в акуратни срокове и през предстоящия сезон феновете да могат по-лесно да се сдобият с богат избор от клубната екипировка и други различни артикули", допълват от "Армията". А ето каква изненада поднесоха от ЦСКА на незрящите си фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички