ЦСКА активира опцията на Густаво Бусато за следващия сезон, но има една голяма пречка


ЦСКА активира опцията на Густаво Бусато за следващия сезон, но има една голяма пречка
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2301 0

ЦСКА има план да задържи вратаря си Густаво Бусато и през следващия сезон. Бразилецът има клауза в договора си, която да го остави на "Армията" поне до лятото на 2025 г.

Бусато поднови контракта си с "червените" през миналото лято, като подписа за период от 1+1 година Стражът  кара вече пети сезон в ЦСКА и до момента е изиграл общо 161 мача, които го превърнаха в чужденеца с най-много срещи за клуба. У нас той спечели и единствения трофей в кариерата си – Купата на България през 2021 година.

Пречки пред Бусато

Има обаче някои пречки, които може да възпрепятстват оставането ми. Една от тях са семейните му ангажименти и желанието му да се прибере в родната Бразилия. Още през миналото лято стражът и агентът му Ернан Банато, който сега е собственик на Берое, намекнаха, че от Южна Америка има интерес към играча, пише "Меридиан мач".

Очаква се шефовете на ЦСКА да проведат разговор с Густаво Бусато след последния официален мач на тима за годината – срещу Лудогорец на 10 декември от 17:45 часа, а по време на зимната подготовка двете страни ще могат на спокойствие да уточнят подробностите около евентуалното удължаване на контракта на вратаря. А вече е ясно на кой играч няма да разчита Нестор Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички