От кухнята: Доведен от Илич в ЦСКА зачеркнат с дебелия флумастер от Ел Маестро


От кухнята: Доведен от Илич в ЦСКА зачеркнат с дебелия флумастер от Ел Маестро
Снимка: Lap.bg

4951 0

Един от футболистите на ЦСКА открито заяви, че не попада в плановете на отбора за настоящия сезон. Всъщност, това е видно от много малкото игрово време, което получава.

Признание

Лазар Туфегджич бе доведен на "Българска армия" по изричното желание на бившия наставник Саша Илич. След като сръбският специалист си тръгна от Борисовата Градина обаче, неговият сънародник изпадна в немилост. За това споделя и самият той.

"През изминалия сезон изпуснахме титлата в предпоследния кръг. Дойде нов треньор, а клубът не ме вижда в плановете си за този сезон", започна 26-годишният състезател пред сръбския "Журнал" и продължи.

"Освен това, в първенството могат да се използват до петима чужденци, които не са граждани на Европейския съюз. Ние сме 8. Това, че нямам паспорт извън ЕС, не работи в моя ползва", завърши сърбинът.

Представянето на Туфегджич

Атакуващият полузащитник далеч не се радва на сериозно игрово време. През настоящата кампания той е взел участие в 4 мача, в които играе малко повече от едно полувреме общо (49 минути). Въпреки това, има едно попадение и то донесло точка срещу Славия през август.

Междувременно "армейците" се разделят временно с друг играч, ще играе в клуб от Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички