Чужденец вбеси шефовете в ЦСКА, готвят му глоба


Чужденец вбеси шефовете в ЦСКА, готвят му глоба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3558 0

Португалският халф на ЦСКА Давид Шимао е вбесил шефовете си на "Българска армия". Причината е, че 27-годишният играч е изразил бурно своето недоволство от факта, че игра само няколко секунди в дербито с Лудогорец в Разград (1:1), пише "Меридиан мач".

Той вече не попада в плановете на треньорите за титулярно място и реално няма смисъл да остава в отбора, за да взима никак не малката си заплата.

При ремито срещу Лудогорец Стамен Белчев излезе с обичайната си титулярна двойка халфове - Петрус Бумал и Рубен Пинто. На почивката камерунецът бе изваден, за да не получи картон и да бъде на линия за дербито с Левски. А на неговото място вместо Шимао се появи Кристиян Малинов. Това вбеси португалеца, който игра много малко в Разград.

За момента шефовете на ЦСКА обмислят за наложат глоба на играча за невъздържаната му реакция.

Португалецът дойде на "Българска армия" през лятото от Арука. Той записа 21 мача в Първа лига, в които отбеляза един гол - при категоричния успех с 4:0 над Берое в София.

Шимао вече нагледно показа своя бурен нрав, като получи директен червен картон при гостуването на Ботев в Коматево. Тогава той си позволи да удари с лакът в лицето Тодор Неделев и беше агресивен при излизането си от терена, като дори се сдърпа с полицай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички