Чорбаджийски пое вината за загубата на ЦСКА от Левски


Чорбаджийски пое вината за загубата на ЦСКА от Левски
Снимка: БГНЕС

4256 0

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е категоричен, че той носи сериозна част от вината за поражението на "червените" от Левски в полуфнала между двата отбора за Купата на България. Младият бранител допусна две неточности, като изпусна Серджиу Буш, а румънският нападател на два пъти реализира за успеха с 0:2.

„Допуснахме две индивидуални грешки, а после изпуснахме нашите шансове за гол. А те вкараха два. Закономерна загуба. Ще си направим изводите и ще противодействаме в реванша”, заяви 22-годишният Чорбаджийски.

"Левски играят по един и същи начин. Ние направихме две грешки, които нямаше как да се предвидят. Аз си поемам отговорността, оттук нататък продължаваме да работим. Трябва в реванша да сторим нужното, а именно – да вкараме 3 гола.

Не мога да кажа, че ни е липсвала мотивация или желание. Не може да нямаш желание за мач срещу Левски. Това е вечният съперник. Борихме се, просто те ни надиграха. Ние се оголвахме много, а те ни хващаха на контраатаки", допълни Чорбаджийски.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички