Бивш футболист и треньор в ЦСКА посъветва: Без големи изводи след загубата от Санфрече Хирошима


Бивш футболист и треньор в ЦСКА посъветва: Без големи изводи след загубата от Санфрече Хирошима
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1254 0

Бившият помощник треньор на ЦСКА Ангел Червенков даде интервю пред "Тема Спорт", в което заяви, че "червените" не трябва да се притесняват от това, че са загубили първата си контрола по време на зимния лагер в Турция.

*На 18 януари тимът на Саша Илич отстъпи с 0:1 на японския Санфрече Хирошима в доста спорен мач!

"Със сигурност не бива да се правят някакви големи изводи в негативна посока от този мач. Все пак става въпрос за бронзовия медалист от японската Джей лига. Това е сериозен отбор, с отлична организация, много популярно име на треньорската скамейка. Аз съм убеден, че Санфрече не би играл в контрола с всеки български отбор. Но когато им е предложен ЦСКА за съперник, то те са проверили, че "армейците" са лидери в България и затова са приели. В тези мачове не се търси отбиване на номера", категоричен бе Червенков, който работи на стадион "Българска армия" между 2003 и 2007 година.

"Иначе резултатите винаги имат значение, независимо дали става въпрос за официален или приятелски мач. Победата при всяко положение носи самочувствие и увереност както на футболистите, така и на треньорите и ръководителите. Тук обаче трябва да се погледне и срещу какъв отбор се е провел спарингът, на какъв етап от подготовката си, какви експерименти е предприел треньорският щаб", посъветва 58-годишният бивш защитник, който е играл с червен екип между 1984 и 1987 година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Саша Илич решава съдбата на 28-годишен чужденец след лагера на ЦСКА в Турция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички