Чатакович проговори дали е пред трансфер в Казахстан


Чатакович проговори дали е пред трансфер в Казахстан
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2197 0

Полузащитникът на ЦСКА Хамза Чатакович беше изненадан да научи, че медии го "пращат" активно в клуб от Казахстан. Босненецът обяви, че не знае нищо за интерес оттам към него и че има намерение да се бори за мястото си при "червените".

"Не разбирам защо изобщо ме притесняват от Казахстан (смее се). Защото не знам нищо за някакъв клуб, който се опитва да ме привлече. Към момента казахстанската лига не ме интересува. Имам още 2 години и половина от договора с ЦСКА и се надявам, че ще остана тук до края на споразумението. Ще се боря за мястото си в състава", заяви Чатакович пред sports.kz.

"Доказах, че мога да бъда полезен на отбора в последните мачове, в които играх в края на миналата година. Освен това вкарах на Рома, така че сега е важен момент в моята кариера. Затова мога да кажа, че съм тук, на зимния лагер на отбора в Турция, и ще се боря, както всички останали, за своята позиция в ЦСКА", каза 24-годишният футболист, като не отрече, че за него ЦСКА е добра стъпка за трансфер в по-силна лига. Скоро пък стана ясно, че ЦСКА е напът да се подсили в атака. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички