Царско село - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Царско село - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1451 0

В късния днешен следобед Царско село посреща ЦСКА в ранния мач от неделната програма в кръга в Първа лига. Двубоят започва в 17,45 часа.

"Царете" са в серия от три поредни загуби в първенството и е с най-слабата атака в него. Повод за оптимизъм обаче им дава фактът, че постигнаха 2 победи в последните си 3 мача срещу "червените". Тимът на Антони Здравков ще бъде без наказания Христо Попадийн.

ЦСКА влиза в мача в приповдигнато настроение, след като през седмицата спечели първата си точка в груповата фаза на Лига на конференциите. Тимът записа нулево равенство у дома срещу Бодьо/Глимт. В последния кръг на Първа лига "червените" победиха големия си съперник Левски с 2:1.

Иначе отборът на Стойчо Младенов е единственият в първенството без загуба от началото на сезона и без изпусната точка в гостуване. Под въпрос за днешния мач са Иван Турицов, Карло Мухар и Томас Лам. Трайно контузени са Мено Кох, Бисмарк Чарлс и Тибо Вион. Мачът Царско село - ЦСКА ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички