ЦСКА задържа Жоржиньо за постоянно?

Ръководството на ЦСКА планира да задържи за постоянно игралия под наем през миналия сезон на "Армията" Жоржиньо. Африканецът може да премине в състава на "червените" като свободен агент, твърдят медиите във Франция, цитирани от "Меридиан Мач".

Жоржиньо е собственост на френския Сент Етиен. Клубът обаче наскоро се раздели със своя треньор Жан-Луи Гасет, за да бъде заменен от Жюслен Принтан. Новият наставник на етиенци обаче не смята да разчита на футболиста от Гвинея-Бисау, а това увеличава шансовете на ЦСКА да го задържи на "Армията".

ЦСКА ще изготви нов подобрен проект за "Армията"

Една от най-актуалните теми около ЦСКА е идеята за нов стадион. "Червените" ще вземат мерки в следващите дни във връзка с изграждането на ново съ...

Единствената "пречка", която може да застане между Жоржиньо и ЦСКА, е неговата заплата. Ако "червените" привлекат африканеца за постоянно, то те ще трябва да поемат цялата му заплата. Възможно е да има интерес към играча и от други отбори, а всичко зависи от това какви условия ще му бъдат предложени през лятото.

Междувременно ЦСКА следи изкъсо и флангови нападател от Англия (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!