ЦСКА обяви кога започва подготовката и първия съперник в контролите


ЦСКА обяви кога започва подготовката и първия съперник в контролите
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2390 0

От ЦСКА разкриха много подробности относно лятната си подготовка. Така стана ясно, че тя ще стартира на 9 юни (неделя) на стадион "Българска армия". Първата тренировка ще започне в 17,00 часа и ще бъде открита за фенове и медии. Час по-рано - в 16:00, треньорът Добромир Митов и изпълнителният директор Пламен Марков ще дадат пресконференция.

Първата лятна контрола на "червените" ще се проведе на 18 юни (вторник), а съперник ще им бъде Локомотив (Горна Оряховица). Мачът започва в 11,00 часа на стадиона в Тетевен и с нея ще завърши първият лагер на тима.

След завръщането на отбора от Австрия, където те ще изиграят 4 срещи, е планиран още един мач, с който ще бъде представен официално тимът за новия сезон. Съперникът ще се уточни след изтеглянето на жребия за новото първенство. Междувременно стана ясно, че клубът преговаря с още три трансферни цели. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички