Марселиньо се прицели в брадат рекорд на Симолията и Иван Колев


Марселиньо се прицели в брадат рекорд на Симолията и Иван Колев
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3129 0

Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо има амбициозна цел. Той иска да се превърне във футболиста, спечелил най-много поредни титли в българското първенство. Наскоро бразилецът спечели осмата си поредна титла в Първа лига с "орлите", но се е прицелил в рекорда на двама славни бивши играчи на ЦСКА - Иван Колев и Манол Манолов-Симолията. И двамата имат по 9 поредни спечелени титли на България с червения екип - в периода 1954-1962 година. Това разкри самият той пред медия в своята родина.

"Имам още една година от договора си с Лудогорец, заяви 34-годишният Марселиньо пред acritica.com. - Значи ще бъда в спора за деветата поредна титла. Може би няма да имам друг сезон в Лудогорец и да достигна тази десета поредна година като шампион. Става все по-трудно, защото българските клубове се подготвят все по-добре и по-добре".

Марселиньо е вече 8 години в България и говори добър български, но призна, че в началото е имал проблеми с адаптацията. Той посочи и онова, с което той и семейството му все още не могат да свикнат у нас.

"Това е нормално, някои успяват да се адаптират, а други не могат. Днес моето семейство и аз можем да кажем, че успяхме да го направим. Градът по отношение на сигурността е много добър за живеене. Но студът през зимата е все още значителна пречка за мен, жена ми и двете ни деца. Ние страдаме малко, но сме напълно адаптирани", посочи звездата на разградчани. Съществува обаче възможност бразилецът да остане у нас и след края на договора си, но не като футболист. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички