ЦСКА взе решение как да заздрави връзката между футболистите

В ЦСКА бе взето решение как да бъде заздравена връзката между играчите на отбора. Футболистите ще бъдат изолирани и ще прекарат повече време заедно. За това сподели спортният директор на "червените" Кристиано Джарета.

"Играчите имат нужда от малко изолация. Химията в състава е добра, но може да стане още по-добра. Имаме качествени футболисти, за които ще е позитивно да прекарат по-дълго време заедно - да обядват, да вечерят...Този съвместен период ще е от полза на всички" - сподели Джарета пред "Тема спорт".

Кредиторите получават 8-те милиона от ЦСКА съвсем скоро

Съвсем скоро 8-те милиона, които бяха платени за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, трябва да бъдат изплатени на кредиторите. За това ...

Ситуацията при "армейците" не е "розова". Вероятният нов наставник на тима - Милош Крушчич, все още не е обявен официално и така отборът, все още, няма постоянен треньор. Освен това, ЦСКА се намира на 4-то място във временното класиране, като изостава на цели 8 точки от лидера Лудогорец. А как се изказаха в Нигерия за играча на "червените" - Вив Соломон-Отабор - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!