ЦСКА ще назначи чуждестранен треньор от следващия сезон

В ЦСКА вече са взели решение относно треньорската позиция. Наставник от чужбина с договор от минимум 2 години ще имат "червените" от лятото. Това е съобщил Гриша Ганчев на фенове на клуба, които са били на среща с него. Присъствали са главно представители на сектор „Г”.

В момента се търси име, което да е достойно за ЦСКА, пише „24 часа". Много вероятно това да е сърбин с доста добра европейска визитка, чийто договор обаче изтича в края на сезона. Треньорът ще бъде избран в най-кратки срокове, за да може да започне работа още преди подготовката на отбора и да има дума за селекцията.

Лудогорец върви назад, а Левски и ЦСКА още не могат да го стигнат

През настоящия сезон може би за пръв път, откакто Лудогорец се изкачи в елита на българския футбол, шампионите не се намират в добра позиция. "Ор...

В момента ЦСКА се води от Добромир Митов с консултанти Люпко Петрович и Димитър Пенев, след като Любослав Пенев изненадващо си тръгна от Борисовата градина. Сезонът пък бе започнат от сърбина с английски паспорт Нестор Йевтич, по-известен като Нестор Ел Маестро, който в момента си търси работа.

Строежът на новия стадион на ЦСКА ще започне най-вероятно през януари, за да мине първо обсъждането на подробния устройствен план на Борисовата градина. Датски инвеститор ще помага на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. Все още обаче не е взето окончателно решение кой от вариантите за ново съоръжение ще бъде избран.

Междувременно стана ясно, че от следващия сезон билетите за мачовете на "червените" ще бъдат намалени почти двойно - ето какви цени ще са пропуските.

Още по темата

Please select answer!