ЦСКА преговаря с халф с над 100 мача в Серия А!

ЦСКА води преговори с много опитен и класен италиански халф, твърди "Тема Спорт". Неназованият футболист има над 100 мача в Серия А и би се превърнал в удара на лятната селекция, ако неговото привличане стане факт. Италианецът, с когото се преговаря в момента, ще даде отговор най-късно до седмица.

Това също така ще е третият халф, когото ЦСКА взима, след офанзивните Денис Давидов и Диего Фабрини, който също е италианец. Отделно ЦСКА е в напреднали преговори с чуждестранен централен защитник. "Червените" имат интерес и към французина Абубакари Канте, реализирал 10 гола в Лига 2 през изминалия сезон. Той играе на три позиции - халф, крило и нападател.

Официално: Фабрини отряза Левски и премина в ЦСКА

Италианският халф Диего Фабрини стана третият футболист в последните малко над 24 часа, който подписа с ЦСКА. Той се очакваше да премине в Левски...

До този момент ЦСКА подписа с 4 нови - левия бек Петър Занев (33 г.), офанзивните халфове Денис Давидов (24 г.) и Диего Фабрини (28 г.) и централният нападател Тони Уот (25 г.). Клубът ще вземе поне още 2-3 попълнения, като е възможно всички да стартират подготовка на 9 юни. Кой е единият от възможните нови попълнения вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!