Почти сигурно: ЦСКА си връща Спас Делев

 

Спас Делев ще премине в ЦСКА-София. Това твърди полското издание pogonsportnet.pl. Според информацията червените са имали интерес към нападателя още през зимата, но не са излезли с конкретна оферта, а са изчакали договорът му да бъде прекратен. 
Това вече е факт, след като Делев се раздели с Погон и няма пречка да парафира с ЦСКА-София.

ЦСКА е напът да финализира поредния ударен трансфер това лято. "Червените" са на крачка от привличането на бившия им голмайстор Спас Делев, твърди полското издание pogonsportnet.pl.

От ЦСКА са предложили на бивш свой треньор да работи в тандем с Люпко Петрович

В ЦСКА може да действат активно на трансферния пазар, но все още не е ясно кой ще ръководи отбора през следващия сезон. Шефовете на "червените" с...

От "Армията са проявили интерес към нападателя още през зимата, но не са излезли с конкретна оферта, а са изчакали договорът му да бъде прекратен. Това вече е факт, след като Делев се раздели с Погон и няма пречка да се присъедини към софиянци.

По-рано през деня ръководството на ЦСКА съобщи, че се разделя с двама футболисти - вратарят Данте Стипица и защитникът Стивън Перейра, а същевременно с това отрекоха информациите, че смятат да си върнат колумбийското крило Густаво Кулма.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА следи изкъсо голмайстор, играл в Литекс преди години (подробности четете тук).

 

Още по темата

Please select answer!