ЦСКА подготвя малка, но качествена зимна селекция


ЦСКА подготвя малка, но качествена зимна селекция

2493 0

Отборът на ЦСКА ще привлече двама или трима нови футболисти през зимната пауза в първенството, информира "Тема Спорт". Едно от новите попълнения със сигурност ще е централен нападател.

"Армейците" така и не успяха да намерят добър вариант за върха на атаката си през лятото и до края на календарната година ще се справят с наличния потенциал.

Стратега отсече: Стига негативизъм, България трябва да е щастлива, че предстои

Към момента ЦСКА разполага с Преслав Йорданов, преквалифицираният Густаво Кулма, който действа на тази позиция в последните кръгове, и Милчо Ангелов. През тази седмица ЦСКА се раздели с привлечения само преди 35 дни Вилмар Джордан.

Колумбийският таран разтрогна с клуба по взаимно съгласие, след като не успя да навлезе в необходимата форма, а освен това е отказал да играе за дублиращия състав.

Централният нападател, който ЦСКА ще приввлече през зимата, най-вероятно ще бъде чужденец и вече е набелязан. С него дори са стартирали преговори за личните му условия.

С тези играчи Йорданеску ще излезе срещу "Левски"

Целта пред червените до Нова година е да намалят до минимум 6-точковото си изоставане от върха в класирането, след което да се подсилят сериозно на необходимите постове.

В същото време от Борисовата градина категорично опровергаха появилата се информация, че имат намерение да си връщат Янис Зику, който в момента играе за последния в румънския елитен Търгу Муреш, а през този месец ще навърши 33 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички