ЦСКА отново се насочи към сърбин: Кани стар познайник за треньор на "Армията"


ЦСКА отново се насочи към сърбин: Кани стар познайник за треньор на "Армията"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8039 0

 

Новият треньор на ЦСКА-София почти сигурно ще е сърбин. Клубът се е насочил към няколко имена. Сред актуалните варианти е Ненад Лалатович (41 г.), който бе опция за клуба и преди година. Сърбинът направи фурор през този сезон начело на Раднички (Ниш), като го изведе до второто място в шампионата и отпадна на 1/2-финал за купата след две равностойни битки с Партизан.
"Договорът ми с Раднички изтича в неделя. Имам предложение от клуба, което от уважение ще разгледам първо. Опциите пред мен са или Раднички, или чужбина", заяви Лалатович след реванша с Партизан във вторник вечерта.

Ръководството на ЦСКА продължава усиленото търсене на нов треньор, а на прицел са няколко сръбски имена. Един от вариантите пред столичани е 41-годишният Ненад Лалатович, който не е чужд за армейската публика.

Сърбинът бе свързван с "Армията" още преди година, когато самият той призна, че водил преговори с ръководството на "червените", но до договорка така и не се стигна. Лалатович направи изключителен сезон начело на Раднички (Ниш), като класира отбора на второ място в шампионата и достигна до 1/2-финал за купата след оспорвани два мача с Партизан.

"Договорът ми с Раднички изтича в неделя. Имам предложение от клуба, което от уважение ще разгледам първо. Опциите пред мен са или Раднички, или чужбина", сподели Лалатович след реванша с Партизан във вторник вечерта.

Преди година Лалатович имаше силното желание да застане начело на ЦСКА, като дори подчерта, че предпочита да премине на "Армията", отколкото да остава в Сърбия и да работи в тима на Раднички. Какво още каза сърбинът тогава - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички