Ненад Лалатович: ЦСКА знае условията ми, ако ме искат - да ми предлагат!


Ненад Лалатович: ЦСКА знае условията ми, ако ме искат - да ми предлагат!
Снимка: Официален сайт на ФК Чукарички

3283 0

Сръбският треньор Ненад Лалатович обяви, че чрез агента си е представил своите условия да поеме ЦСКА. Той сподели, че все още няма конкретна оферта към него и изчаква развитие по въпроса.

Както е известно, младият треньор е един от спряганите за нов треньор на "червените", след като престоят на Христо Янев начело завърши.

"От Раднички Ниш ми звънят всеки ден и ми предлагат много неща, но аз не искам да работя повече в Сърбия. Желанието ми е вече да опитам навън. Знам, че ЦСКА е влязъл в контакт с моя мениджър, който е представил условията ми. Оттук насетне, ако ме искат - да ми предлагат и да се разбираме", заяви Лалатович пред "Тема Спорт".

"Мога да водя ЦСКА. Това е голям клуб и изобщо не ме притеснява, че ще трябва да се боря за титлата. Аз съм работил в Цървена звезда и знам какво е. Бил съм начело и на младежкия национален отбор на Сърбия. Високите очаквания не са проблем за мен", допълни той.

Лалатович заяви, че най-късно след две седмици трябва да се е разбрал с новия си клуб, който ще бъде извън пределите на Сърбия. За последно 40-годишният треньор бе начело на Чукарички, с които завърши на пето място. Сърбинът е смятан за един от най-перспективните специалисти в родината си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички