ЦСКА опитва да привлече освободен от Манчестър Сити


ЦСКА опитва да привлече освободен от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

2543 0

ЦСКА се е прицелил към пореден футболист от Острова. "Червените" се опитват да привлекат защитника Чарли Оливър, който през лятото бе освободен от Манчестър Сити, информира британският footballinsider247.com.

Бранителят в момента е свободен агент и трябва да избере между две оферти - тази на "червените" и на словенския Браво, който заема шесто място в местното първенство. Желанието на Оливър е да "рестартира" кариерата си и избира между оферти от чужбина.

През миналото лято Оливър не получи предложение за нов договор от Ман Сити и беше освободен. 21-годишният футболист е продукт на академията на Манчестър Сити, но няма официален мач за първия тим на “гражданите”. Той е играл редовно за резервния отбор на английския гранд, като на два пъти е бил преотстъпван - първо на Флийтууд Таун, за който записва един мач в Лига 1, а няколко месеца по-късно и на дублиращия тим на Брентфорд, където изиграва 15 мача. Припомняме, че ЦСКА вече привлече трима футболисти от Острова - Тони Уот, Греъм Кери и Вив Соломон-Отабор. 

А как се изказаха в Нигерия за играча на "червените" - Вив Соломон-Отабор - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички