Любо Пенев: Не искам да подаряваме голове на противниците, поздравления за Ботев


Любо Пенев: Не искам да подаряваме голове на противниците, поздравления за Ботев
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2783 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира отпадането на неговия тим в 1/2-финалите за Купата на България. "Червените" бяха елиминирани от Ботев Пловдив след 3:3 на "Българска армия" и общ резултат 6:5 в двете срещи. 

“Искам да се свири по правилата. Нищо повече. Не искам думите ми да се интерпретират неправилно. Не искам помощ или да ме ощетяват.

Иначе прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач, но за жалост продължава само единият. Подценихме корнера, изненадаха ни с гола и това ни елиминира. Виждам положителното, но нямаме право да проспиваме 45 минути. Браво, прекрасно, върнахме се в мача, но нямаме право на това.

Правиме подаръци, които не съм съгласен. Нека противникът да си изгради атака и да вкара гол, а не ние да участваме в тях.

Поздравямам футболистите за много доброто второ полувреме и Ботев, че отива на финал.

Прекрасно и много силно второ полувреме. Всичко беше прекрасно срещу добър и техничен отбор, който ни изненада в последната монута.

Санкцията на Бодуров не искам да я коментирам. Видя се, че в такива битки имаме нужда от всички футболисти”, завърши Любо Пенев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички