Българският национал Васил Божиков призна, че лично Ганчев го е потърсил за ЦСКА


Българският национал Васил Божиков призна, че лично Ганчев го е потърсил за ЦСКА
Снимка: Liubomir ASENOV / LAP.bg

2491 0

Българският национал и вече бивш играч на Слован (Братислава) - Васил Божиков призна, че е провеждал разговори с ЦСКА за евентуално негово преминаване на стадион "Българска армия".

34-годишният футболист, който не е играл от пролетта и се раздели със своя клуб през лятото, обаче е бил категоричен, че България и 31-кратният шампион не са опция за него към момента и той гледа посока чужбина.

Той беше свързван с "армейците" в началото на годината, но до сделка така и не се стигна, поради нежеланието на бранителя да се завърне в родния елит. 

"Чухме се с ЦСКА тогава. Но му казах на собственика г-н Ганчев, че гледам към чужбина. Това ми е целта. За връщане в България засега не виждам смисъл. Обаждаха ми се отбори, както ти казах, водих разговори, но отказах. Не се е стигнало до някаква по-сериозна крачка. Ако на някой отбор в чужбина му трябва по-опитен играч като мен, ако ме оценят, аз съм окей", заяви Божиков пред "Тема Спорт". Той разкри и каква е причината за това негово решение.

"Нещата не опират само до условията по отношение на България. Искам да е в отбор, който наистина ме иска и го показва това нещо", допълни още той.

Ето с кой свой талантлив защитник междувременно "червените" преподписаха

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички