Бруно Акрапович се научил да дриблира и да тича, за да не го бият


Бруно Акрапович се научил да дриблира и да тича, за да не го бият
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1095 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде обширно интервю, в което говори за ранните години от живота си. Така например той разказа интересна история от детството си, която обяснява как се е научил да дриблира и да тича, за да избягва бой.

"Нямахме топка, когато бях малък и затова слагахме чорапи в по-голям чорап. Така играехме футбол. Играехме по цял ден. Родителите ми не можеха да ме намерят. Когато се приберях обаче имаше шамари и веднага в леглото. Имах един братовчед, който не разбираше от футбол, но винаги искаше да ме хване и да ме удари. Правеше му кеф. За да му избягам се научих да дриблирам и да тичам. Това бяха първите ми крачки във футбола. После дойде и първата истинска топка. По онова време да имаш такава бе нещо уникално" - споделя той пред bTV.

"Във футбола търсех спокойствие. Търсех как да забравя смъртта на сестра ми. Давах всичко от себе си на терена. Казвах си, че ще стана футболист и няма да има нито една бариера, която да ми попречи да го направя. Ако цената на победата е мръсна - не. Ако цената на победата е желание, раздаване, мотивация - тогава е да" - разказва още специалистът.

Междувременно Бруно Акрапович посочи какво липсва на ЦСКА и засипа с похвали футболист на проби в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички