Бодуров с любопитен коментар за ЦСКА след нулевото равенство с Пирин


Бодуров с любопитен коментар за ЦСКА след нулевото равенство с Пирин
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1761 0

Капитанът на Пирин Николай Бодуров изрази мнение, че отборът му притежава нужните качества, за да се състезава в Първа лига, предаде кореспондентът на БГНЕС в Благоевград. Опитният защитник говори пред репортерите след нулевото равенство с ЦСКА.

"Тежък мач за нашия отбор, надявам се и за ЦСКА, защото сме все още в период на подготовка. Имаме още време да подобрим нещата, за да постигнем целите си. Нормално приех мача с бившите си съотборници, познавам много от тях, имах повече настроение от други мачове. Трябва да играем по-добре с топката, ЦСКА са класен отбор, пресираха ни високо, не ни оставиха много да играем. Задържахме топката, направихме добри контраатаки, можехме да вкараме гол.

Като гледам какво е нивото, отборът ни е за Първа лига. Комуникацията между съотборниците, които са българи е по-добра, отколкото с чужденците. Но ЦСКА се борят за трофеи, заради което не може да се чака да се развиват футболистите. Затова ЦСКА имат доста чужденци, но това не помага на българския футбол", заяви Бодуров.

А какво коментира Бруно Акрапович след мача - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички