Бруно Акрапович с разкрития: Имало ли е бойкот към него от ЦСКА и може ли да поеме друг клуб у нас?


Бруно Акрапович с разкрития: Имало ли е бойкот към него от ЦСКА и може ли да поеме друг клуб у нас?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2103 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович отново говори за престоя си на "Българска армия". Той коментира дали според него е имало бойкот от страна на футболистите на отбора, като сподели и дали би поел друг отбор от България.

"Нямам съмнения, че играчите са ме бойкотирали. Те си вършеха работата. Играчите не могат да се съберат да пият по едно кафенце – нямат време, комуникират по социалните мрежи. Те са професионалисти. Даваха всичко от себе си. Някои имат повече качества от други. Имахме добра дружба" - започна той пред dsport.

Босненецът се изказа със самочувствие и коментира Лудогорец: "Само човек, който не разбира от футбол, може да каже, че съм налагал дефанзивен стил игра в ЦСКА. Единственият треньор в България, който започна да притеснява Лудогорец, е Бруно Акрапович, който залага на 3-5-2 и промени нещата в България. Това е офанзивна игра. Ако гледате нашите мачове, отборът ни е в противниковата половина и пресира. За дефанзивна игра не може и да става въпрос. Това е най-офанзивният стил, но трябва всичко да функционира добре, а затова трябва време".

"В ЦСКА не се получи заради нещата, които станаха от ноември до март. На някой отбор това се случва за три години, при нас за четири месеца. Любослав Пенев е опитен и има богат футболна кариера зад себе си. Работи в много клубове и не му трябват съвети от мен. Пожелавам му късмет" - продължи Акрапович.

Наставникът загатна, че е възможно да поеме и друг отбор от България: "Сега ще почивам малко и ще погледам какво ще се случи. Нямам причина да бързам, ще се намери отбор, който има нужда от треньор като мен. България ми е любима държава в Европа и изобщо не е затворена страница за мен. Спечелих много, бях един от най-успешните треньори. Познават ме всички. Имам много-много приятели. Ще се радвам да живея в България".

А освен с Акрапович, от ЦСКА официално се разделиха с още 3-ма от щаба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички