Бруно Акрапович: Бях против да продадем най-добрите си футболисти


Бруно Акрапович: Бях против да продадем най-добрите си футболисти
Снимка: Lap.bg

2203 0

Бившият вече треньор на ЦСКА Бруно Акрапович проговори за първи път след уволнението си от "Българска армия" в интервю за NOVA. Специалистът беше заменен от Любослав Пенев на треньорския пост и коментира защо след четиримесечния си престой при "червените" се е стигнало до уволнение.

Акрапович заяви, че не съжалява, че е поел ЦСКА и не се сърди на никого. Специалистът е узнал за смяната от спортния директор Стойчо Стоилов, но не му е било обяснено коя е конкретната причина на раздялата. Според босненеца ако той е останал начело на тима, 100% ЦСКА е щял да вземе Купата.

"Не бях съгласен с политиката да продадем най-добрите си играчи. Надявах се да вземем добри заместници на Али Соу и Валентин Антов. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА. В последния един месец комуникирах с Данаил Ганчев."

Имаше напрежение след оттеглянето на Гриша Ганчев, което опитах да потуша. Чух какво се говори, че съм имал конфликт с футболистите. Това не отговаря на истината. Не мисля, че тази година ЦСКА ще стане шампион", коментира Акрапович.

53-годишният Акрапович беше назначен в ЦСКА през ноември 2020 г. като води отбора в груповата фаза на Лига Европа. Между 2017 и 2020 г. специалистът беше начело на Локомотив Пловдив, като със състава на "смърфовете" спечели два пъти Купата на България.

Ето и каква е успеваемостта на Акрапович в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички