Бруно Акрапович обясни как ЦСКА ще опита да се пребори с Лудогорец


Бруно Акрапович обясни как ЦСКА ще опита да се пребори с Лудогорец
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

1881 0

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович бе избран за Най-добър треньор за месец декември. Той говори за подготовката в Турция, като призна, че е доволен от постигнатото там, като допълни, че ще е трудно да намери играч като Али Соу. Нападателят често попада в трансферните слухове, но все още няма нищо официално.

"В Турция заложихме на физическата подготовка, изиграхме три мача, доволен съм от момчетата и свършената работа там", започна старши треньорът на ЦСКА, като допълни и за ситуацията в първенството.

"Шест точки е разликата. Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до него, така че да се възползваме от всяка грешка. Ще дадем всичко от себе си, за да настигнем Лудогорец. Али Соу в момента е при нас, той е щастлив в отбора".

"Играч като Соу не се намира лесно, ще ни е трудно, ако той напусне. Доволен съм от играчите, с които разполагам, имаме достатъчно хора, с които мога да постигна целите на клуба. Новият играч е младо момче, има качества, знае как да играе с топката, ще видим как ще се представи. Във всяка тренировка играчите дават максимума, виждат само добри неща, играчите правят това, което аз искам", добави той.

Той коментира и последните думи на боса на Локомотив Пд Христо Крушарски, който го обвини в предателство. "Не разбирам защо хората се опитват да слагат толкова напрежение. Аз гледам напред в своята кариера и не дължа на никого нищо. Който ме нарича предател, не разбира от футбол. Аз съм чужденец, който дойде в България да работи честно. Не искам да участвам в негативни неща".

По-рано стана ясно, че ЦСКА следи нападател от Еквадор, който съвсем скоро може да подпише с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички