Галатасарай би дал на ЦСКА най-много 1-2 млн. евро за Али Соу


Галатасарай би дал на ЦСКА най-много 1-2 млн. евро за Али Соу
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1359 0

Турският гранд Галатасарай е готов да плати не повече от 1-2 милиона евро за звездата на ЦСКА Али Соу, съобщава турското издание Nexus Sport. Това е приблизително 6 пъти по-ниска сума от тази, за която се заговори в българското медийно пространство.

Галатасарай не смята да прави големи харчове заради кризата, предизвикана от коронавируса, но въпреки това ръководството на клуба е твърдо решено да привлече нападател. Освен към Али Соу, от Галата проявяват интерес и към нападателя Мохамед Мостафа.

Според турското издание, цел №1 на Галатасарай е именно Мостафа, но ръководството може да се насочи и към Соу, ако от ЦСКА склонят да го продадат за до 2 милиона евро. Точно на такава стойност е оценяван Али Соу и от специализирания портал за трансфери transfermarkt.com.

В последните месеци има много спекулации около бъдещето на Соу, който в края на миналата година заяви, че иска да довърши сезона в ЦСКА. Това обаче може да се промени при достатъчно добра оферта. Междувременно стана ясно, че ръководството на ЦСКА следи нападател от Еквадор, който да замени Али Соу (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама