Али Соу коментира слуховете с Галатасарай и кое е най-важното за него


Али Соу коментира слуховете с Галатасарай и кое е най-важното за него
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

1482 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу спечели призовете за "Най-добър играч за месец декември", както и за "Играч на кръга" (13-ия) в Първа лига. При връчването им, гамбийският нападател очаквано бе запитан за трансферните слухове около него. Напомняме, че последният свързван тим бе турският гранд Галатасарай.

"Искам да благодаря за наградата. Щастлив съм не само заради нея, а че съм заедно с треньора Бруно Акрапович, който ме мотивира да играя по-добре и ми гласува доверие" - започна той, като се обърна към своя наставник, който бе до него и бе избран за "Треньор на месец декември".

"Доволен съм, че съм тук и искам да дам всичко от себе си за клуба. Не знам какви преговори се водят с други клубове. За мен най-важното е да тренирам здраво и да се раздавам максимално на терена. Ще съм щастлив, ако мога да помогна на клуба да спечели титлата. Видях слуховете в медиите за мой трансфер, но не мога да кажа нищо конкретно. Като играч, трябва да съм концентриран само върху работата си на терена" - отговори професионално Соу на запитванията.

A ЦСКА следи нападател от Еквадор, който съвсем скоро може да подпише с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички