Бруно Акрапович: Не дадохме никакви шансове на ЦСКА 1948


Бруно Акрапович: Не дадохме никакви шансове на ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1635 0

Бруно Акрапович показа характера си на максималист след спечеленото дерби срещу ЦСКА 1948 в столичното дерби при дебюта си начело на "червените" в Първа лига. Босненецът сподели, че смяната на схемата, в която ЦСКА играе, е довела до няколко неточности и пое напълно вината дори за малкото ситуации, създадени от новака в дербито на "Армията". 

"Важно беше да вкараме гол първи, да вземем самочувствие, сигурност. Показахме нашия стил. Играхме добре, след като срещнахме Йънг Бойс. В началото загубихме топката и това доведе до опасност, направихме грешка, дефанзивните полузащитници я направиха, но не ни вкараха гол", каза той.

"Важно е да не се губи топката. Аз поемам отговорността за тази грешка, момчетата трябва да свикнат със системата, не позволихме днес на противника да направи почти нищо, пресирахме добре, имахме положения, оптимист съм", допълни той. 

Акрапович беше категоричен, че винаги иска още от своите играчи и "червените" ще гонят програма максимум в оставащите мачове до края на 2020 година. 

Аз никога не съм доволен, искам още, да вземем позитивното, да вземем позитивното от Лига Европа и да си вземем победите в първенството. Турицов и Кери ги смених днес, момчетата се справиха днес. В Европа може да получиш по-добро самочувствие, доволен съм, когато имаме положения. Има ли положения, ще дойдат и головете. 2:0 днес е добър резултат", каза босненският наставник. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички