Акрапович отговори на атаката от капитана на Локомотив (Пловдив)


Акрапович отговори на атаката от капитана на Локомотив (Пловдив)
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2692 0

В Локомотив (Пловдив) продължава да е актуална темата с напускането на Бруно Акрапович, а поредният, който коментира темата, беше нападателят и капитан на тима Димитър Илиев. Той стигна до там, че предположи, че именно играчите на "смъфовете" са причината босненецът да бъде считан за добър треньор. 

Това е само част от негативните коментари, които валят от "Лаута" след решението на специалиста да си тръгна от "Лаута", за да замени Стамен Белчев начело на армейците. Акрапович обикновено избягва да коментира това, което се казва и пише по негов адрес, но след триумфа с 2:0 на ЦСКА над ЦСКА 1948 той бе помолен за коментар на думите на Илиев. 

"Поздравявам Димитър Илиев, него и фамилията му, радвам се, че ми е помогнал да стана треньор", лаконичен бе опитният босненски треньор. 

Още от първите дни на специалиста на "Армията" ясно си личи почеркът му, а най-сериозната промяна е новата тактика, с която ЦСКА ще играе (подробности вижте в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички