Стоичков развъжда зайци


Стоичков развъжда зайци

3775 0

Стоичков развъжда зайци. Братът на Камата Цанко отскоро се е отдал на нова страст и отглежда ушатите животинчета в селската си къща край Пловдив.

"Вече имам десет", разказва 35-годишният мъж, който от известно време е разделен с жена си Мария. Цанко няма никакво намерение да коли зайчетата, а да изкара пари от тях. Стоичков отглежда декоративни породи и се надява бързо да създаде голямо котило, след което да продаде гризачите, пише в. "България днес".

Цанко има и друга основателна причина да стане зайцевъд. Това е 10-годишната му дъщеричка Адриана, която е луда по животинките и не спира да ги гушка и да си играе с тях. Животновъдството е поредният опит на Цанко Стоичков за успешно бизнес начинание, от което да печели пари.

До момента по-малкият брат на носителя на "Златната топка" така и не може да намери своето поприще в живота и дълги години е без постоянна работа и доходи. В един момент Цанко дори обвиняваше Ицо за провалите си и обяви, че вече за него "няма батко, няма тате, няма мама". В крайна сметка миналата година двамата братя се сдобриха и прегърнаха отново. Ицо оказва и финансова помощ на брат си, за да може Цанко по най-добрия начин да отгледа племенницата му. Именно Камата най-вероятно е помогнал със закупуването на зайците, които далеч не са от най-евтините.

Цанко Стоичков е поредният бивш футболист, който се насочва към животновъдството. Пионер е треньор №1 на 20 век Димитър Пенев, който в къщата си в Мировяне доскоро се радваше на зайци и пъдпъдъци. Сега Пената признава, че няма време и сили да се грижи за тях. "Много обичам животинките, но вече само в тавичка за ядене", признава Стратега. Друг страстен фен на зайците бе бившият национал и футболист на "Левски" Бисер Иванов-Легендата. Защитникът, който получи прякора си лично от Христо Стоичков, дълги години гледаше дългоухи в къщата си в Елин Пелин. В крайна сметка Легендата наскоро закла зайците и излезе от бизнеса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички