Борис Галчев отговори ще има ли отлив на феновете на ЦСКА


Борис Галчев отговори ще има ли отлив на феновете на ЦСКА

1895 0

Капитанът на ЦСКА-София Борис Галчев разкри, че очаква да има отдръпване на фенове от клуба през новия сезон заради юридическите операции с Литекс и Чавдар (Етрополе).

„Аз и преди съм казвал – ЦСКА е на феновете. Малко или много ще има отдръпване на фенове, което не е приятно за един отбор. Знаете какво беше миналата година, дано пак да е така – ще поживеем, ще видим. Има си голямо отдръпване според мен от фенове. Дано не съм пророк”, това коментира Галчев на летище София при завръщането на „армейците” от лагера в Австрия.

Халфът не скри, че футболистите от миналогодишния отбор, включително и той, още не са напълно свикнали с многото нови играчи, които дойдоха от Литекс.

ЦСКА чака нападател от Порто

„Литекс в последните години е може би номер 1 в пласиране на млади футболисти българи и с тая академия показва, че това е пътят на българския футбол.Има много момчета, които имат качества да са лидери на ЦСКА. Отборът върви ли, лидери има много. Никога не сме работили с момчетата от Литекс, които дойдоха, почваме вече да свикваме и да ставаме колектив”.

Полузащитникът категорично отрече да е имало привиквани играчи за завръщане в старото дружество ПФК ЦСКА АД.

„Това са абсолютни глупости. Нито е говорено от другата страна с автентичното дружество, нито нищо. Това само от медиите го чувам”.

Според Галчев само Лудогорец превъзхожда ЦСКА в новата Първа професионална лига.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички