Бомба на "Армията": ЦСКА взима бразилски нападател!


Бомба на "Армията": ЦСКА взима бразилски нападател!
Снимка: БГНЕС

4001 0

ЦСКА ще се подсили с бразилския нападател Маурисио Гарсес от отбора на Бруске ФК, твърди dsport.bg. 24-годишният футболист ще играе под наем при „червените“ през следващите 18 месеца.

Гарсес има договор с Бруске ФК до декември 2024 година, а клубът притежава 40% от правата на футболиста.

Спортният директор на Бруске ФК Андре Резини каза, че споразумението с ЦСКА все още не е подписано. Той заяви, че ако сделката бъде потвърдена, бразилският клуб ще получи обезщетение за заема на нападателя, а ЦСКА ще поеме изцяло заплатата на Гарсес.

Българският клуб също така има опция да откупи изцяло правата на Гарсес, като сумата е по-ниска от тази, която е записана в неговата освобождаваща клауза.

Гарсес пристигна в Бруске през август 2020 година и се утвърди като един от основните играчи на отбора. През 2021 година той беше замесен в противоречие, когато се опита самоволно да напусне клуба, но в крайна сметка се върна и беше реабилитиран. Той беше важна част от тима и вкара 6 гола.

24-годишният нападател има 13 гола в 62 мача. Той е третият играч в историята на Бруске с най-много голове (11), допълват колегите от dsport.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички