Входящ трансфер: ЦСКА се договори с първото си ново попълнение


Входящ трансфер: ЦСКА се договори с първото си ново попълнение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2895 0

Българският гранд ЦСКА е уредил първото си ново попълнение по време на зимната пауза в родния футбол, твърди "Тема Спорт".

Името на футболиста не се съобщава, но се споменава, че той вече е бил в офисите на "червените" в София, запознал се е с базата на отбора и е уточнил всички подробности около своя договор!

Очаква се новината да бъде обявена официално съвсем скоро и след това играчът веднага да отпътува за Турция, където ще се присъедини към лагера на "армейците".

Става въпрос за футболист, който играе на позицията 'крило', а сред най-силните му качества са бързината и играта 'едно в едно'. Желанието на Стойчо Младенов е да засили конкуренцията по фланговете. През есента на 2021 година Георги Йомов, Йоан Баи и Яник Вилдсхут играеха по крилата...

Изданието завършва с това, че до края на зимния трансферен прозорец ръководството на ЦСКА ще се опита да осигури още поне две нови попълнения на Стойчо Младенов, с които отборът да може да се бори за титлата с Лудогорец, който вчера представи новия си старши треньор.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички