Божинов лепна брутален прякор на капитана на ЦСКА


Божинов лепна брутален прякор на капитана на ЦСКА
Снимка: http://sport.blic.rs/

4551 0

Завърналият се в България нападател Валери Божинов продължава да е в ценъра на вниманието на българския футбол. Новото попълнение на Ботев Враца спечели наградата за играч на кръга, а по време на пресконференцията си даде много материал за обработване на журналистите.

Очаквано стана въпрос за предстоящата за тима среща срещу ЦСКА в мач от 9-ия кръг на Първа лига, а Божинов обяви, че е в отлични отношения с част от играчите на Нестор Ел Маестро. Най-добрият момент от изказването му обаче беше прякорът, който е "лепнал" на Николай Бодуров - Коки Снайпериста!

"Разбира се, че се чувам с Коки Снайпера. За Бодуров става въпрос. Знаете ли защо му казвам Коки снайпера? Видяхте ли какъв гол вкара на Лудогорец за Купата на България? Звънях му след мача и му казах: "Снайперист да беше, нямаше да я вкара, така", сподели с усмивка Божинов.

"Чувам се с него, със Станислав Манолев и Кирил Десподов, които са ми добри приятели и ги уважавам. Ще бъде борба на мача, ама Коки обича да има битка и борба. На него винаги му дай борба, да има ръгане, ръгачи. Той това харесва. Ще видим какво ще стане.

Знаете, че аз обичам да се шегувам, като често измислям прякори на съотборници и приятели, но това е в кръга на шегата. Просто вие видяхте какъв снайпер изстреля Коко. Аз такъв гол не мога да вкарам. Такива голове вкарва само Коко снайпера", допълни нападателят.

Бившият футболист на Левски също така беше попитан дали би играл за големия столичен съперник на "сините". Би ли облякъл Божинов фланелката на ЦСКА вижте в материала на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички