ЦСКА и Пирин Благоевград завършиха при нулево равенство в приятелска среща


ЦСКА и Пирин Благоевград завършиха при нулево равенство в приятелска среща
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1621 0

ЦСКА не успя да победи втородивизионния Пирин Благоевград като гост в приятелска среща, част от подготовките на двата отбора преди подновяването на сезоните в Първа и Втора лига. "Червените" не успяха да се възползват от преимуществото си и завършиха без голове срещу "орлетата" - 0:0.

През първото полувреме футболистите на Бруно Акрапович имаха няколко добри възможности за гол, като най-чистите такива бяха пред Георги Йомов, Валентин Антов и Али Соу. Гамбийският нападател бе най-близо, след като засече с глава центриране от ъглов удар, като вратарят трябваше да прави добро спасяване, за да запази вратата си "суха". След намесата му топката дори се отклони от напречната греда.

През втората част почти всички от изпълнителите за двата тима на терена се смениха. "Армейците" продължиха да са по-активният отбор на терена, макар и без толкова чисти ситуации пред противниковата врата, колкото през първата част, но така и не съумяха да се разпишат и да грабнат победата в срещата. Домакините от Благоевград пък на няколко пъти опитаха да контраатакуват, но така и не стигнаха до сериозни положения.

Сезонът за двата отбора се подновява след около две седмици, като им предстои сериозна борба за челните места. Пирин към момента е втори във временното класиране на Втора лига - с равни точки от равен брой изиграни двубой с лидера Локомотив София. ЦСКА пък е на 3-та позиция с 6 точки по-малко от лидера Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички