Бодуров призна за оферта от ЦСКА, но изчаква предложение от чужбина


Бодуров призна за оферта от ЦСКА, но изчаква предложение от чужбина
Снимка: Getty Images/Guliver

1003 0

Българският национал Николай Бодуров потвърди, че е водил разговори с ЦСКА, но все още не е дал отговор на клуба. Очакваше се днес30-годишният бранител да каже окончателно къде ще играе, но по всичко изглежда, че това няма да се случи.

Той признава, че желанието му е да играе в чужбина и това все още е на дневен ред пред него. Ето какво още разкри Бодуров пред "Тема Спорт".

"Честно казано, нямам голямо желание да се връщам в България. Още имам възможност да играя в чужбина и предпочитам да продължа кариерата си там.

Бодуров се разминал с трансфер при Гаджев

Получих няколко обаждания, водил съм разговори, не е като да нямам варианти, но искам да изчакам още малко. Поне след седмица-две ще взема решение къде да продължа карирата си", каза Бодуров.

Факт е, че се чух по телефона с Гриша Ганчев за ЦСКА. Ние се виждахме с него по-рано през лятото, но само дотам. Ще видим какво ще стане, но пак казвам, че ми е приоритет да играя в чужбина", добави защитникът.

Малко е късно да си търся нов отбор, но няма значение. Предпочитам да избера внимателно, вместо да се хвърля в дълбокото", коментира още Бодуров.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички