Йорданеску се извини на феновете на ЦСКА и обеща промяна


Йорданеску се извини на феновете на ЦСКА и обеща промяна

1254 0

Наставникът на ЦСКА Едуард Йорданеску очаквано не беше никак доволен от загубата с 0:2 на 'червените' от Дунав в среща от шестия кръг на Първа професионална футболна лига.

"Поздравявам съперника за победата. Извинявам се на феновете от мое име и от името на футболистите. Надявахме се на съвсем различен резултат, но явно ще ни е нужно повече време.

Ако играехме по-умно, нещата можеха да са съвсем различни. Имахме шансове, но не се възползвахме от тях. Ще изчистим тези пропуски. Знам какво точно трябва да направя за да тръгнем нагоре.

Обновеният ЦСКА бе размазан от Дунав

Имаме много нови играчи, трябва да изградим връзките помежду им. Не всички са в оптимално физическо състояние. В много моменти не работихме добре като отбор. Имаме класни футболисти, но във футбола е важно да бъдеш силен като отбор.

Трябва да се вдигнем много бързо, защото не можем да си позволим да продължаваме да губим точки. Смятам, че вече играем по по-различен начин, но ни трябва повече агресия, повече борбеност, с което противникът днес ни превъзхождаше.

През второто полувреме опитахме, но отново пропуснахме възможностите си. Не успяхме да вкараме ранен гол и това ни постави под напрежение.

Сега имаме две домакинства и трябва да вземем две победи. Трябва да изградим възможно най-бързо силен отбор и да влезем в добра серия.

Доволен съм от играчите, които имаме и съм сигурен, че имаме класата да се превърнем в силен отбор. Не се нуждаем от повече нови попълнения"", завърши траньорът на ЦСКА.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички