Боби Михайлов коментира тирето в името на ЦСКА и отношенията си със Стоичков и Пенев


Боби Михайлов коментира тирето в името на ЦСКА и отношенията си със Стоичков и Пенев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2450 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира издигането си за предстоящите избори от Локомотив София. Бившият вратар на националния отбор също коментира и въпроса относно махането на "тирето" в името на ЦСКА. Според Михайлов истинският ЦСКА е този, който приемат феновете.

"Това ми е пети конгрес, номинирали са ме всякакви отбори. За мен е чест, че Локо София ми издига кандидатурата, това е един много уважаван клуб. Нормално е ЦСКА да издигне кандидатурата на Бербатов. Това е нормално. Наско Сираков? Приятелството няма нищо общо, с Наско сме били заедно от първия конгрес, сега е собственик на Левски, това не е на всяка цена, няма значение кой те издига, а кой те избира.

Тирето в името на ЦСКА? Трябва да питате юристите, нямаме отношение по този въпрос, с мен никой не е разговарял. Това са юридически неща, които напоследък навлязоха много във футбола. Не само в българския футбол. Няма спортно право като дисциплина, това е глава в големия учебник.

Два клуба ЦСКА в елита и кой е ЦСКА? Не е аз да казвам, въпросът е кой приемат феновете. Има 20 отбора Левски в България, има много отбори Ботев, важно е кой е приемат феновете", заяви Михайлов.

"Не съм в лоши отношения със Стоичков и Любо Пенев. Никой с никого не е скаран. Времето си минава, всеки го хваща животът и пътищата се разделят. В едни момент футболът ни събира под една или друга форма - кой шеф, кой треньор на някой отбор. Това, че Мартин и Стилиян подкрепят Бербатов, е нормално - те са от едно поколение. Няма нищо странно между мен и Стоичков и Пенев. Всеки е в различна среда, което неминуемо влияе на един човек", заяви Михайлов.

А още три клуба застанаха зад кандидатурата на Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Мит или истина: български вратар оставя трайна следа в Байерн Мюнхен?

След като SportLive.bg представи повече подробности около кариерите на едни от най-изявените футболисти...

Реклама

Най-четени новини


виж всички