Боби Михайлов: ЦСКА трябва ми издигне кандидатурата


Боби Михайлов: ЦСКА трябва ми издигне кандидатурата

1672 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов даде специална пресконференция. Това се случи след изъплкома на федерацията, като Михайлов заяви, че кандидатурата му трябва да бъде издигната от ЦСКА.

"За мен годината беше добра. Добри мачове на националния отбор срещу съперници, които отдавна не бяхме побеждавали. Добро представяне на младежите и юношите. Първенството върви добре, освен това футболната централа е в цветущо финансово състояние. Четири милиона е преизпълнението на бюджета. Ще разберете какви са моите приоритети, но ще говоря пред делегатите, а не по медиите. Предпрочитам, ако сбъркам някъде, да го направя сам, а не някой да ми казва какво да правя.

Полагаме огромни усилия и влагаме пари за подобряване на съдийството. Всички скачат срещу съдийството. Това най-много ме дразни, тъй като аз нямам нищо общо с това. Всички медии коментират от първата минута дали има, или няма тъч. Не говорят за футбол и такика.

Променихме много неща, за да може някои отбори да влязат направо в Първа лига. ЦСКА трябва да ми издигне кандидатурата за всичко, което съм направил за тях. Така че такива анонимници като Милко и Морко, които дори не са на длъжност там, не може да ме коментират", заяви Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички