Бивш служител на БФС: Боби агитира делегати с по 300-400 лева!


Бивш служител на БФС: Боби агитира делегати с по 300-400 лева!
Снимка: принтскрийн

2216 0

Бившият шеф на фалиралото дружество ПФК Локомотив (София) и бивш селекционер за националните отбори за Северозападна България Ивайло Аспарухов направи скандални разкрития около настоящия президент на БФС Борислав Михайлов и методите му на агитация покрай избори.

"Аз съм сигурен, че г-н Михайлов пак ще излъже своите делегати както преди една година, когато пак ги беше събрал и каза, че ще върне всички пари. И как им ги връща – с пет топки и 15 екипчета, това е срамота!", коментира Аспарухов в ефира на BiT.

"Клубовете желаят промяна, но от БФС агитират, че, ако гласуват за Михайлов, всичко ще бъде добре. Ще им бъдат платени суми по 300-400 лв, като на избори", категоричен е той.

Самият Аспарухов се обяви в подкрепа на другия кандидат за президент на БФС Любослав Пенев. Той заяви, че хората искат промяна, "но се страхуват, а със страх нищо не се получава".

Според Аспарухов, самият Михайлов е един от хората в БФС с конфликт на интереси. Той посочи, че се правят турнири за деца и с отпуснатите пари те биват изпращани в хотела на Йордан Лечков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички