Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович помага на съперника на "червените" в Лигата на конференциите


Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович помага на съперника на "червените" в Лигата на конференциите
Снимка: Lap.bg

3208 0

В четвъртък (5 август) ЦСКА ще излезе срещу хърватския Осиек в първи мач от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите

"Мач Телеграф" съобщава днес, че от лагера на хърватите са потърсили помощ от бившия треньор на "червените" Бруно Акрапович! Той живее в Хърватия в момента и има доста контакти в местните футболни отбори. 

Наставникът, който натрупа популярност покрай успехите на Локомотив Пловдив, за които имаше основна вина, се задържа броени месеци на "Българска армия", след като бе уволнен и на негово място застана Любослав Пенев, който пък наскоро на свой ред бе заменен от Стойчо Младенов.

Изданието уточнява, че едва ли Акрапович е можел да бъде много полезен на Осиек, тъй като след неговото заминаване от България, при "армейците" дойдоха много нови играчи, а други напуснаха клуба.

По-късно днес ЦСКА ще научи и евентуалния си съперник за последния кръг преди групите на Лигата на конференциите. Според предварителната разбивка, тимът на Стойчо Младенов може да се срещне с някой измежду Уйпещ/Базел, АЕЛ Лимасол/Карабах, Ню Сейнтс/Виктория Пилзен и Тотнъм.

Ето пък срещу кого може да играе Лудогорец на последното стъпало преди групите на Шампионска лига, ако отстрани Олимпиакос!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички