Голяма изненада! ЦСКА опря до футболист на Левски за зимната си селекция


Голяма изненада! ЦСКА опря до футболист на Левски за зимната си селекция
Снимка: Levski.bg

4465 0

ЦСКА опря до футболист на Левски при работата си по зимната селекция. Стойчо Стоилов, който продължава да работи в сянка за „червените“, се е допитал до бранителя на „сините“ Ноа Сонко Сундберг за играч, който е в радара на армейците, твърди „Блиц“.

Според информацията на изданието въпросният футболист се подвизава в Швеция и е бивш съотборник с гамбиеца . От своя страна Сунберг е дал положителни данни за следения играч от ЦСКА.

Изданието допълва, че още един футболист, подвизаващ се на Скандинавския полуостров е в плановете за зимна селекция на „червените“. Позицията, на която играе, засега се пази в тайна.

Двама са скандинавците, които искаме. Единият е много близък с Джонатан Линдсет. Другият е бил съотборник със Сундберг от Левски. Близо сме и до привличането на централен нападател. Саша Илич желае на всяка цена такъв, защото, знаете, Бамба е опериран и ще разтрогнем с него“, разкриха от ръководството на ЦСКА пред „БЛИЦ“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Клуб от Саудитска Арабия иска основен футболист на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички