Бивш наставник на ЦСКА за Нестор Ел Маестро: Убеждава ни само в едно - сръбските треньори не са по-добри от българските


Бивш наставник на ЦСКА за Нестор Ел Маестро: Убеждава ни само в едно - сръбските треньори не са по-добри от българските
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2214 0

Бившият треньор в ЦСКА Ангел Червенков коментира пред "Мач Телеграф" достигането на "червените" до 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

*Припомняме, че на 28-и февруари "армейците" отстраниха Арда Кърджали (1:0) и сега им предстоят два сблъсъка с Ботев Пловдив през месец април!

"Трудна победа. Като цяло наблюдавахме равностоен мач с леко превъзходство на ЦСКА. Ако погледнем чистите моменти пред двете врати може да се каже, че Арда направиха добри атаки. През първото полувреме можеха да обърнат мача, но Густаво Бусато спаси. Нещата можеха да придобият друг характер", започна Червенков.

ОЩЕ: Кюстендилеца отново не пожали Ел Маестро - дори и след победата на ЦСКА!

"Видяха се слабостите на ЦСКА в дефанзивен план. Тибо Вион беше надиграван от Станислав Иванов. Отборът отново вкара от статично положение. Мисля, че публиката беше най-големият герой отново. Подкрепата беше невероятна и това оказа влияние и върху крайния изход. Тези мачове са тактически и е важна крайната победа".

Червенков за Ел Маестро

В същото време 59-годишният Червенков се изказа негативно за наставника на ЦСКА: "За мен Нестор Ел Маестро е просто поредният сърбин, който ни убеждава само в едно, че сръбските треньори не са по-добри от българските".

Нестор Ел Маестро

"Тук разполагаме с доста добри треньори, които имат потенциал. Ние видяхме, че срещу конкурентите резултатите на треньора и отбора не са добри. Има факти и аз се позовавам на тях. Срещу Черно море нямаше точен удар към вратата!", припомни той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Нестор Ел Маестро само веднъж е класирал отбор за финал и го е загубил фрапантно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички