Бивш играч на ЦСКА запита: Не можем да бием Левски, Лудогорец и ЦСКА 1948. Как ще станеш шампион?


Бивш играч на ЦСКА запита: Не можем да бием Левски, Лудогорец и ЦСКА 1948. Как ще станеш шампион?
Снимка: Cska.bg

9638 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Антонов изрази мнение, че футболистите на Саша Илич са излезли да играят прекалено плахо срещу ЦСКА 1948 и според него противникът е стоял много по-добре на терена:

"В мача срещу ЦСКА 1948 излязохме да играем прекалено плахо. Бяха сковани момчетата. Мача го гледах по телевизията и за мен ЦСКА 1948 стоя много по-добре на терена и ни надиграха", обясни той в интервю за "Мач Телеграф" и допълни:

"Не знам как можем да го обясним това, може би с това, че трябваше да победим на 100%. Не ми хареса изобщо как игра ЦСКА. Бяхме много хаотични и чакахме на статични положения".

52-годишният Антонов припомни, че той е ставал шампион, а ако един отбор иска да бъде такъв, трябва да бие преките си конкуренти:

"Аз съм ставал шампион и знам, че ако искаш да станеш шампион, трябва да биеш преките си конкуренти, а ние като погледнем статистиката, от първо до четвърто място не сме взели нито един мач както трябва. Не можем да бием Левски, Лудогорец и ЦСКА 1948. Как ще станеш шампион, ако не си биеш прекия конкурент?", запита риторично той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Защитник на ЦСКА е аут за мача с Левски, участието на друг е под сериозна въпросителна?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички