Бивш "червен" капитан: Разликата между ЦСКА и Етър не е голяма, някои играчи не дават 100%


Бивш "червен" капитан: Разликата между ЦСКА и Етър не е голяма, някои играчи не дават 100%
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2070 0

Родният шампионат се подновява след паузата за националните отбори. ЦСКА посреща Етър в двубой от 18-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион "Българска армия" ще се състои в събота (25.11) от 17:30 часа.

Малко преди срещата бившият футболист и капитан на "армейците" - Александър Бранеков, сподели очакванията си за срещата. Той заяви, че предвид предходния мач между двата тима, разликата между тях не е особено голяма.

Според него, част от "червените" играчи невинаги се раздават на 100% от възможностите си. Въпреки това, прогнозата му е успех за 31-кратните шампиони.

Какво каза той?

"Очаквам ЦСКА да победи и това е съвсем нормално. С оглед на индивидуалното качество, с което разполага отборът, мисля, че ще вземат трите точки. Да не забравяме, че мачът е на „Българска армия“ и това е допълнителен импулс и дава повече преимущество на „червените“. В последната среща отмениха гол на Етър в края. Това може би ще ги мотивира още повече. В първата среща за първенството се видя, че те се хвърлят много", започна Бранеков пред "Мач Телеграф" и продължи с коментар за предходния двубой.

"Настройката в мача във Велико Търново и на двата тима показа, че разликата не е толкова голяма в полза на ЦСКА. Даже напротив! Етър тогава изиграха много силен двубой. Треньорът им Светльо Петров е бивш играч на ЦСКА. Съвсем нормално беше да са много мотивирани. Мисля, че сега няма да има разлика в поведението и настройката на отбора. Въпросът тук е по какъв начин ще подходи отбора на ЦСКА. Сега „армейците“ ще трябва да са доста по-концентрирани.

На мен ми прави впечатление, че в определени моменти и мачове отбора не играе на 100% от възможностите си. А щом си станал професионален играч, за мен е най-логично да си концентриран и мотивиран във всеки един двубой. Трябва играчите да подходят професионално. Тук нещата опират и до начин на мислене и до манталитет. С тези неща или се раждаш, или не. В крайна сметка играеш за ЦСКА и се бориш за титлата“, завърши Александър Бранеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички