Борислав Михайлов отговори на "лъжите" и "внушенията" срещу БФС (ВИДЕО)


Борислав Михайлов отговори на "лъжите" и "внушенията" срещу БФС (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2216 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи видеообръщение, в което отговори на последните критики на опозицията в лицето на Димитър Бербатов. Михайлов подчерта, че детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават участието си в първенствата и турнирите на БФС. Наказаните клубове пък имал правото да обжалват решенията на БФС на предстоящия конгрес.

"Уважаеми колеги, приятели, уважеми футболни фенове... В последните дни отново се наслушахме на лъжливи твърдения и внушения срещу БФС. От позицията си на президент съм длъжен да отговоря с факти, които доказват, че във всяко свое действие БФС защитава интересите на членовете си и на футбола ни.

Детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават участието си в първенствата и турнирите на БФС. Тяхното спиране никога не е било на дневен ред. За мен е крайно недостойно децата да бъдат въвличани и използвани в чужди битки и да бъдат ощетявани заради нечии амбиции. Това няма да го позволя.

Наказаните по четири различни причини клубове в мъжкия футбол имат право да обжалват решенията на предстоящия конгрес. Ако жалбите им бъдат уважени, те ще запазят местата си в първенствата през следващия сезон. Още веднъж дебело подчертавам, че БФС винаги е действал справедливо и за интересите на българския футбол. Гарантирам ви, че така ще бъде и занапред", заяви Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички