"Бесен съм": Треньорът на Сепси не бе доволен след победа, спомена и мача с ЦСКА


"Бесен съм": Треньорът на Сепси не бе доволен след победа, спомена и мача с ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2603 0

Старши треньорът на Сепси Ливиу Чоботариу имаше повод да бъде недоволен въпреки победата за неговия отбор над Университатя Крайова 1948 с минималното 1:0. Успехът дойде по-малко от седмица преди сблъсъка с българския ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Сепси остана непобеден след първите два кръга в местното първенство, след като в първия мач от кампанията финишира при равенство 0:0. Чоботариу бе доволен от трите точки, но призна, че е бесен на решения на главния съдия, въпреки че Сепси остана с човек повече в края на първата част.

"Мачът беше много труден, срещнахме много добър отбор. Първото полувреме беше равно с шансове и за двата отбора. След червения картон балансът бе нарушен и сменихме схемата на игра на полувремето. Не бяхме добри при завършващия удар, но поздравявам играчите за резултата и за победата.

Важна победа, повдига ни настроението преди тежкия мач в Лигата на конференциите. Бесен съм, защото съдията интерпретираше играта различно. Червеният картон си беше очевиден. Можехме да загубим мача" - коментира той след мача.

ЦСКА също постигна победа във втория кръг от местния шампионат, но Саша Илич бе намръщен заради някои детайли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички