Героят за ЦСКА Тобиас Хайнц разкри тайната зад великолепния си гол срещу Крумовград


Героят за ЦСКА Тобиас Хайнц разкри тайната зад великолепния си гол срещу Крумовград
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2918 0

Героят за ЦСКА при победата на "армейците" срещу Крумовград - Тобиас Хайнц, сподели впечатленията си от срещата. Той говори за фантастичния си гол, новите попълнения, както и предстоящата евробитка срещу Сепси.

"Червените" надвиха новака в Първа лига с 1:0 на стадион "Българска армия". До единственото попадение в 24-ата минута се стигна след центриране на Амос Юга отдясно, което Хайнц засече с прекрасен ножичен удар.

Каква е тайната зад изпълнението?

"Позиционирах се добре в наказателното поле на съперника, успях да намеря празното пространство, защото не съм много висок и знаех, че при високи топки ще ми е много трудно срещу тях. Трябваше да действам по-хитро и в момента, в който видях, че Амос Юга ще понечи да подава в тази зона, бях готов. Чувството е страхотно, неописуемо, а победата е изключително важна за нас", започна норвежецът и продължи, отличавайки промените от ремито в Пазарджик.

"Бях разочарован, че не спечелихме срещу Хебър, а и че аз не се разписах. Днес обаче сменихме формацията на игра, преминахме към схема, с която през миналия сезон свикнахме да играем и беше важно, че успяхме да реализираме една от ситуациите си", добави той.

За новите попълнения, различната позиция и мача със Сепси

"Разбира се, имаме няколко нови играчи. Нямаме много мачове зад гърба си заедно, но с времето ще се стиковаме все по-добре. В тези първи мачове най-важното е да печелиш точки, докато влезеш в ритъм. Знаем, че рано или късно ще играем все по-добре и новите ще свикнат с нас. Ще ни отнеме няколко мача, но това е нормално.

Няма значение къде играя. Докато треньорите имат нужда от мен, аз ще бъда там и ще давам най-доброто от себе си. Няма значение на коя позиция.

Готови сме. Беше важно днес да победим, за да сме по-спокойни, да имаме повече самочувствие и да се върнем в четвъртък готови", завърши Тобиас Хайнц.

Как протече срещата между "червените" и крумовградчани?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички